Akustiklofter

Slip af med støjen

I en tid, hvor der er flere biler på vejene end nogensinde før, flere nyheder, som man hele tiden skal forholde sig til og generelt meget støj, er det vigtigt at have et fristed i sit hjem. I et moderne hjem kan støj fra køkkenapparater, børn og så meget andet ikke undgås. Hvis du vil sørge for at have et roligt fristed til dig og din familie, kan du få et akustikloft. Hos Fyns Spartel har vi kompetencerne til at spartle lige netop den form for akustikloft, som passer til jeres behov. Det betyder, at det vil være muligt både at forbedre akustikken og æstetikken i dit hjem. Uanset, dit valg af akustikloft, så kan vi stå for den efterfølgende spartling.

Et akustikloft er ikke bare en praktisk løsning, som er med til at skabe velvære. Det er en tilføjelse til dit hjem og er med til at skabe netop det udtryk, du ønsker. Mens træbeton kan være den rigtige løsning til nyere boliger med lidt hårdt udtryk, vælger andre plader, som er så fine at de træder i baggrunden. Uanset, om du vil have enkelte, markante plader, som skaber struktur i rummet eller et helt loft, som ingen lægger mærke til, kan Fyns Spartel hjælpe dig med spartlingen af det. Vores dygtige spartelarbejdere vil gøre, alt hvad de kan for at give dig et resultat, du er tilfreds med.

Hvad er akustiklofter?

For at forstå, hvorfor et akustikloft virker, er man nødt til at vide lidt om lyd: Lyd er bølger, som svæver gennem luften. Forskellige overflader reflekterer lydbølgerne med forskellig styrke. De overflader, som reflekterer bedst, er de glatte og hårde. Når man skal lave et akustikloft, bruger man derfor en blød, porøs eller på anden måde ujævn overflade, som absorberer store dele af lyden. Når du skal vælge dit akustikloft, kan du både vælge diskrete løsninger, som man nærmest ikke lægger mærke til, eller mere markante, som bliver en del af dit hjems udtryk.

Fyns Spartel har stor erfaring med spartling af akustiklofter og kan hjælpe dig med en løsning der passer til netop din stil, dit behov og dit valg. 

Akustiklofter på Fyn

Uanset, om du er i gang med en renovering, er ved at bygge nyt eller bare vil gøre noget for akustikken i dit hjem, kan Fyns Spartel hjælpe med professionelle løsninger, som passer til dig og din stil – uanset om det er på Fyn eller andre steder i Danmark.

 

Vil du have en flot og professionel spartling af dit akustikloft? Ring til Fyns Spartel på +45 30 68 55 86, send en mail på Garrettmaler@gmail.com eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på spartlingen af dit nye akustikloft. 

“Service i topklasse”

Martin Skaaning Jørgensen

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

  Denne kontaktformular er beskyttet af reCAPTCHA.

  Fyns Spartel

  Marslev Stationsvej 18
  5290 Marslev

  CVR: 28325304

  Lad os blive din næste samarbejdspartner

  • Spartelarbejde i hele Danmark
  • Professionelt håndværk
  • De rette priser
  • Aftaler, der holder