Betonspartling

Når du renoverer eller bygger nyt, er det vigtigt, at din betonspartling bliver udført rigtigt. Spartlingen er grundlaget for, at det færdige resultat bliver helt perfekt.

Det kan være en besværlig opgave selv at stå for betonspartlingen, da teknikken skal være fejlfri for at få et helt ensartet resultat. Men bare rolig: Hos Fyns Spartel har alle medarbejdere kompetencerne og erfaringen til at udføre en perfekt betonspartling af dine vægge og lofter. Vi sørger for, at dit køkken, soveværelse og din stue bliver helt skarp.

Hvis du vil sikre dig lige og ensartede vægge, er du det rette sted. Vi er kendte for fantastisk håndværk, god service og de bedste materialer. Vi sørger for, at dine betonvægge og -lofter kommer til at fremstå helt lige og skarpe, så din bolig kan tage sig bedst muligt ud.

Når selve teknikken er på plads, skal man også sørge for at bruge de bedste materialer. Hos Fyns Spartel bruger vi de bedste produkter, så du er sikker på at få et flot og holdbart resultat. Vi sørger for, at dine ønsker og behov bliver tilgodeset, så du får et resultat, du er vild med – i mange år.

 

Gasbeton

Foruden betonspartling arbejder vi med gasbeton. Gasbeton er let og meget holdbart, hvilket gør det til et meget populært materiale. Vi har mange års erfaring med arbejdet med gasbeton og ved, hvor vigtigt det er at gøre alting rettidigt i arbejdet med gasbeton. 

Gasbetons mange fordele gør det til et utroligt alsidigt materiale. Hvad end du skal bruge en bærende væg, en skillevæg, et udendørskøkken eller noget helt fjerde, kan gasbeton være løsningen. Vi hjælper dig med at beslutte, hvorvidt gasbeton er den rigtige løsning for dit hjem. 

Betonspartling på Fyn

Uanset, om du er i gang med en renovering, er ved at bygge nyt eller bare vil give dine vægge og lofter det helt rigtige look, kan Fyns Spartel hjælpe med professionelle løsninger, som passer til dig og din stil.

 

Skal dine vægge stå helt skarpt? Ring til Fyns Spartel på +45 30 68 55 86, send en mail på Garrettmaler@gmail.com eller udfyld formularen herunder. Så får du hurtigt et skarpt og uforpligtende tilbud. Tilbuddet er skarpt, uanset om du skal have betonspartlet på Fyn eller i resten af landet!

“Fantastisk service , flinke svende

Christian John Andersen

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

  Denne kontaktformular er beskyttet af reCAPTCHA.

  Fyns Spartel

  Marslev Stationsvej 18
  5290 Marslev

  CVR: 28325304

  Lad os blive din næste samarbejdspartner

  • Spartelarbejde i hele Danmark
  • Professionelt håndværk
  • De rette priser
  • Aftaler, der holder