Om Fyns Spartel

Fyns Spartel blev grundlagt i 1973 og har eksisteret som privatejet firma lige siden. Den fynske virksomhed holder til ved Tietgenbyen ved Odense på Fyn. Vi udfører arbejde i hele Danmark for både private og erhvervskunder. Vi startede med at have Fyn som fokus – deraf vores navn – men vores kompetencer blev hurtigt efterspurgt ud over de fynske grænser. I dag løser vi med glæde spartelprojekter i hele Danmark.

Fyns Spartel har en god størrelse, som gør det muligt både at arbejde med større og mindre projekter. Og hvis vi indgår en aftale med dig, kan du være helt sikker på, at den holder. Vi bygger på en lang og traditionsrig historie, som kun er mulig, fordi vores kunder er tilfredse. Og det vil vi gøre alt for at bibeholde:

 

Når vi udfører et stykke arbejde, skal kunden være tilfreds. Vores kunder skal have tillid til vores aftaler og vores kvalitet. Og tillid til, at arbejdet er færdigt til tiden. Disse ting bestræber vi os på hver dag, og vi går meget op i, at det lever op til dine krav. Hvis du gerne vil lykkedes og komme godt i mål med dit projekt, så er vi dit sikre valg.

 

Fyns Spartel fokuserer på høj kvalitet, den rette pris og rettidighed. Vores erfaring er, at det er vigtige faktorer for både private og erhvervskunder. Hvis du kan nikke genkendende til dette fokus, så er vi dit rette match. Kontakt os med det samme.

Mød holdet bag Fyns Spartel

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

  Denne kontaktformular er beskyttet af reCAPTCHA.

  Fyns Spartel

  Marslev Stationsvej 18
  5290 Marslev

  CVR: 28325304

  Lad os blive din næste samarbejdspartner

  • Spartelarbejde i hele Danmark
  • Professionelt håndværk
  • De rette priser
  • Aftaler, der holder