Nybyg

Vi har styr på nybyggeri, hvad end det er privat eller erhverv. Hvis du er i gang med at bygge nyt, er det vigtigt at få et holdbart og flot resultat. Vi assisterer dit nybyggeri med god vejledning og hjælp til diverse opgaver. Hos Fyns Spartel er godt håndværk, materialer af høj kvalitet og dine ønsker i højsædet. Når du bygger nyt, er det vigtigt for os, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Og det skal holde i mange år.

Nybyggeri kan hurtigt blive en rodet og uoverskuelig opgave, hvis man ikke har den rette erfaring. Heldigvis har vi øvet os siden 1973 og har tilegnet os den viden og erfaring, der skal til for at hjælpe med at realisere din drøm. Udover erfaringen er det også vigtigt at bruge de rigtige materialer. Hos Fyns Spartel går vi aldrig på kompromis med materialekvaliteten.

Uanset, om du skal bygge nyt hus, kontor eller noget helt tredje, er det vigtigt at vælge de rette samarbejdspartnere. Vi ved hvor vigtigt eksempelvis udtørring inden spartelarbejdet er, så vi sørger for god kommunikation mellem faggrupperne. Og sådan opnår vi de bedste resultater. Når du vælger Fyns Spartel, er du sikker på at få kompetent og serviceorienteret hjælp.

Byg nyt på Fyn

Det bedste ved nybyg, er at du helt selv bestemmer, hvordan det skal være. Lad os hjælpe dig med at træffe de helt rigtige valg om dit nye byggeri. Skal du ikke bygge nyt, men blot renovere det gamle? Det kan vi også hjælpe med.

Skal vi hjælpe dig med at gøre dit næste projekt til dit bedste nogensinde? Vi hjælper dig både på Fyn og hele Danmark. Ring til Fyns Spartel på +45 30 68 55 86, send en mail på Garrettmaler@gmail.com eller udfyld formularen herunder. Så har du snart et skarpt og uforpligtende tilbud, der holder, hvad det lover.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

  Denne kontaktformular er beskyttet af reCAPTCHA.

  Fyns Spartel

  Marslev Stationsvej 18
  5290 Marslev

  CVR: 28325304

  Lad os blive din næste samarbejdspartner

  • Spartelarbejde i hele Danmark
  • Professionelt håndværk
  • De rette priser
  • Aftaler, der holder