Gipsspartling

For at få en helt perfekt gipsspartling er det nødvendigt med en kombination af den helt rette teknik og de bedste produkter og materialer. Fyns Spartel bruger altid produkter af højeste kvalitet, som garanterer det bedste resultat – et resultat, der holder længe. Vi samarbejder med dig og finder lige netop den løsning, som passer til dig.

I mange fynske hjem er der gipsvægge og -lofter. En væg af gips kan være den ideelle løsning til opdeling af et større rum. Hvis du vælger en perfekt sparklet gipsvæg fra Fyns Spartel, kan du være sikker på at få en snorlige væg, som understøtter stilen i dit hjem. Vi har den rette erfaring til at skabe et pragtfuldt resultat hver gang. Når du skal beslutte, om der er behov for lyddæmpende gips, og om der skal et eller to lag gips op, er vi klar til at rådgive og hjælpe dig med at træffe den afgørelse, som passer perfekt til dine ønsker. Når vi har lavet en god aftale, kan du være sikker på, at vi overholder både det aftalte tidspunkt og den aftalte pris.

Hvis du har vådrum som skal spartles, klarer vi også det. Hvad end det er badeværelse, vaskerum eller noget helt tredje, så kan Fyns Spartel hjælpe dig. Vi har den rette viden om sparteltyper og den nødvendige teknik til at sikre, at du ikke får problemer med skimmelsvamp og fugt i fremtiden. Vi sørger for god service og gode resultater.

Spartlingen er ofte det sidste led inden malingen og er derfor altafgørende for, at det færdige resultat bliver flot. Fyns Spartel er din garanti for veludført arbejde til en god pris. Vi udfører arbejdet professionelt og med materialer af høj kvalitet. Med os som din næste samarbejdspartner, kan dit næste projekt ikke blive andet end snorlige.

 

Gipsspartling på Fyn

Har du brug for en langvarig og holdbar gipsspartling af almindelig væg eller vådrum? Vi udfører både gipsspartling på Fyn og i hele Danmark. Ring til Fyns Spartel på +45 30 68 55 86, send en mail på Garrettmaler@gmail.com eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. Fyns Spartel står glædeligt for din gipsspartling, og vi dækker hele landet! 

 

“Job Well done og flinke folk✔️

Bjarke Arndal

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

  Denne kontaktformular er beskyttet af reCAPTCHA.

  Fyns Spartel

  Marslev Stationsvej 18
  5290 Marslev

  CVR: 28325304

  Lad os blive din næste samarbejdspartner

  • Spartelarbejde i hele Danmark
  • Professionelt håndværk
  • De rette priser
  • Aftaler, der holder