Renovering

Har du længe været træt af den ujævne, hullede eller bulede væg? En renovering kan være det, der skal til!

Hvad end det blot er en enkelt væg eller hele huset, kan vi hjælpe dig med at opnå et mærkbart og holdbart resultat. Med udgangspunkt i godt håndværk og respekt for materialerne, koncentrerer vi os om dine ønsker, så din bolig får det udtryk, du ønsker.

En renovering kommer hurtigt til at virke uoverskuelig, da der er meget at tage stilling til. Fyns Spartel har mange års erfaring med at tilføre værdi til renoveringsprojekter. Vi sørger for at tage stilling til om eventuelle fugtskader kræver behandling, hvor meget tapet der skal fjernes, hvor meget arbejde der skal udføres, inden vi går i gang og alle andre spørgsmål der måtte opstå i forbindelse med vores del af renoveringen. Med kvalificeret rådgivning og fortræffelige resultater, sørger vi for, at din renovering bliver så overkommelig som muligt for dig.

Når man renoverer, indebærer det ofte flere forskellige faggrupper. Måske vil du lave dele af arbejdet selv? Hos Fyns Spartel ved vi, at kommunikation er en meget vigtig del af alle projekter, og vi fokuserer på klar kommunikation mellem faggrupper og dig. Vi gør en dyd ud af, at vores arbejde bliver gjort ordentligt og løser vores del af opgaven med den største professionalisme. Når du samarbejder med Fyns Spartel, får du en god handel og vi udfører vores arbejde til den aftalte tid. 

Uanset om det er indendørs eller udendørs, stuen eller facaden, der skal have en overhaling, står vi klar til at hjælpe. Måske er det på tide, at det gamle badeværelse bliver sat i stand? Det kan også være, at børneværelset skal være klar, inden den lille nye ankommer. Måske det er et helt hus, som skal sættes i stand? Hvad end dit behov, er Fyns Spartel klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper gladeligt med din renovering! Når du alligevel renoverer, vil du måske nedsætte støjniveauet i din bolig? Vi er også eksperter i opsætning af akustiklofter, som kan forbedre akustikken markant.

 

Renovering på Fyn

Skal du forkæle din bolig med en renovering? Ring til Fyns Spartel på +45 30 68 55 86, send en mail på Garrettmaler@gmail.com eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dig med spartelarbejdet til din renovering, uanset om du skal have spartlet på Fyn eller i resten af landet.

 

 

“Job Well done og flinke folk✔️

Bjarke Arndal

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

  Denne kontaktformular er beskyttet af reCAPTCHA.

  Fyns Spartel

  Marslev Stationsvej 18
  5290 Marslev

  CVR: 28325304

  Lad os blive din næste samarbejdspartner

  • Spartelarbejde i hele Danmark
  • Professionelt håndværk
  • De rette priser
  • Aftaler, der holder